Vad gör du i ditt jobb och varför passar det dig?
Jag jobbar med försäljning på Vendre. Det innebär allt från att paketera våra erbjudanden, skapa nya samarbeten med kunder på vår e-handelsplattform och få in nya spännande projekt för konverteringsoptimering. Jag har varit här i 5 år nu och det som gör att jag trivs så bra är att det ständigt är utmanande med nya roliga kunder att jobba med och ett grymt team hos oss som är jäkligt taggade, duktiga och roliga att jobba ihop med. Sånt värderar jag högt.

Vad är det bästa med ditt jobb?
Att få möjligheten att träffa så otroligt olika bolag som vi jobbar med. Allt från personer som kommer hit med en smart startup-idé och vill ha hjälp att bygga en webshop till att hjälpa några av Sveriges främsta varumärken att öka sin försäljning. Det blir aldrig långtråkigt och vi får ständigt vara på tårna för att utbilda oss och lära oss om de senaste trenderna för dessa olika bolag.

Hur skulle du beskriva ert team på Vendre?
Ett handplockat team som är otroligt duktiga inom sina olika områden, här finns allt från utvecklare till interaktionsdesigners. Vi strävar hela tiden efter att utvecklas och leverera användarvänlig e-handel till våra kunder. Vi har mycket hjärta i allt vi gör, är noggranna och vågar hela tiden testa nya grejer tillsammans med våra kunder. I övrigt så gillar vi att hänga med varandra så det blir många frukostar, luncher, middagar, AW, minigolf, boule, gokart, träning m.m då vi gärna styr upp nåt kul tillsammans. Vi firar varje framgång med tårta och bubbel och ibland firar vi redan i förebyggande för att vara på säkra sidan.

Hur kommer det sig att du började på Vendre?
Jag valde att börja på Vendre för att jag såg att det verkade vara ett riktigt spännande bolag, en snabbrörlig bransch och en ung entreprenör som va taggad på utveckling samtidigt som det var en chill och rolig stämning på jobbet. Jag valde även Vendre framför en del andra företag för att jag såg att det va en mer långsiktig utmaning för mig som person.

Jobba med mig

Jobbar du redan på Vendre?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@vendre.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor