Kalle, varför Vendre?
Vendre har gett mig en grym möjlighet till ett mycket varierat arbete med allt från enklare kodning till större projekt, kundhanteringar, SEO-analyser och optimeringar. Vendre har välkomnat mig på ett varmt och gemytligt sätt och jag trivs väldigt bra här och jag känner att jag hamnat på rätt plats där jag snabbt har blivit en del av familjen.

Du verkar ha en bred roll här på Vendre, vad gör du en vanlig vecka?
Jag sitter med en hel del olika uppgifter här på Vendre. Dels är jag huvudansvarig för kundtjänsten och ser till så att alla kunder får hjälp med de problem som uppstår så fort som möjligt. Jag är dock utbildad front-end utvecklare och sitter därför även och kodar i alla de konverteringsoptimeringsprojekt som vi har idag. Utöver det är jag även projektledare och leder för tillfället 5 olika projekt, vilket består av 3 projekt där några av våra befintliga kunder vill förnya sin sida till en responsiv och mer modern sida.

Vad är det bästa med att jobba på Vendre?
Jag har alltid haft ett intresse för kodning och haft det som hobby större delen av mitt liv. Jag har tidigare jobbat som säljare och butikschef i nästan 10 år, men fick nog och utbildade mig till utvecklare- jag gjorde jobb av min hobby helt enkelt.

Hur skulle du beskriva miljön på Vendre?
Vi alla är trevliga och lite som en familj. Vi växer hela tiden, men än så länge så känner vi oss alla som en del av familjen. Det kommer säkert förändras ju mer vi växer, men att behålla den känslan har alltid varit viktigt för oss. Vi känns till viss del fortfarande ganska mycket som ett startup företag, men vi rör oss mer och mer mot att inte längre vara det.

Om någon frågar mig om Vendre brukar jag beskriva det som en skön arbetsplats där möjligheten att jobba lite med det man vill finns så länge det är förankrat med vår verksamhet. Det kanske inte alltid är så organiserat, men det är högt i tak och alla trivs verkligen här.

Varför valde du att börja på Vendre?
Jag har jobbat i butik i så många år och kände att e-handel inte var alltför långt ifrån och då jag har lång erfarenhet av kundkontakt så kändes det naturligt att få huvudansvaret för kundtjänsten. Jag började här som praktikant medan jag pluggade och fick sedan möjligheten att stanna när praktikperioden var över. Jag skickade då in min ansökan till en tjänst som Vendre eftersökte och var tydlig från start att jag ville ha jobb när praktiken var över.

Vad gör du när du inte jobbar?
Umgås med min son och försöker åka ut till landet så ofta som möjligt. Basta och grilla är ett skönt sätt att koppla av på. Utöver det så försöker jag träna på gym så ofta som möjligt, det är ju nödvändigt i ett yrke som detta där man sitter still så mycket.

Jobba med mig

Jobbar du redan på Vendre?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@vendre.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor